Despre mine

Despre mine

Numele meu este Paul Vamanu.
Imi plac baloanele si imi plac petrecerile reusite. Si cred ca baloanele sunt distractive la orice petrecere. Ma poti contacta la telefon: 0741.121.303

Read More
Amuzante Baloane botez Baloane petrecere

20 de incredibile decoratiuni din baloane din care te poti inspira pentru urmatoarea ta petrecere

  • By
  • 8 noiembrie 2019

Cu totii vrem ca petrecerea pe care o organizam sa fie speciala si deosebita, sa impresionam invitatii cu lucruri pe care nu le-au mai vazut inainte. In cadrul unei petreceri, toate detaliile sunt importante: locatia, mancarea, tortul, muzica, decorul.Cel mai usor iti poti impresiona invitatii cu ajutorul decorului din baloane. Insa decoruri cu adevarat spectaculoase sunt greu de gasit. Pentru ca trebuie sa fie creative si unice.

In aceasta colectie de 20 de incredibile decoratiuni din baloane din care te poti inspira pentru urmatoarea ta petrecere vei gasi cateva decoratiuni iesite din comun, care au fost realizate cu mult efort si gandire creativa. Le poti vedea mai jos si sunt sigur ca iti vor trezi interesul. Le vei dori… la petrecerea ta sau a copilului tau. O poza spune o mie de cuvinte. Mai jos sunt 20 de poze, alte cuvinte sunt de prisos.Vizionare placuta! 

Floarea soarelui din baloane

Un decor deosebit realizat din baloane de latex, o combinatie de culori si forme – floarea soarelui

Masini de curse

Mai tii minte  povestea intrecerii dintre un iepure si o broasca testoasa. Iata si varianta moderna – in masini de curse, realizate din … baloane colorate.

talpi din baloane

Ce decor din baloane il poti aseza oriunde? Ai ghicit, stalpisorii din baloane. Iata o combinatie reusita de baloane jumbo, baloane de latex rotunde si baloane de modelaj.

Copacul ciufulit

Cand am vazut prima oara acest decor, tot ce mi-a venit in minte a fost – un copac ciufulit. Sau… ce pot face doua maini dibace cu o multime de baloane de modelaj. Si cu multa imaginatie.

Decoratiuni variate din baloane

Un buchet de primavara, alaturi de unul corporatist. Din baloane, desigur.

Un tanc din baloane

Poate vrei sa aperi castelul din baloane…

Natura din curte

Oite, copaci, floricele, un tablou din natura. Realizat din baloane. O combinatie frumoasa de culori si forme.

Decor delicios

Daca ai ratat prima inghetata, sigur pe acesta o vei vedea. Doua cu pe inghetata delicioasa, alba si roz. Numai buna pentru o petrecere.

Omida vesela

Daca petrecerea este in gradina, iar vremea e frumoasa, distractia este asigurata. Se alatura si aceasta omida uriasa din baloane, un tunel distractiv pentru cei mici. Si cei mari, daca vor…

Intrare florala

Pe aici se intra spre petrecere! Pe sub arcada plina de flori. Din baloane multicolore.

 Intrare inflorata

Pe aici spre petrecere. Printre florile din baloane colorate.

No Comments Found

Leave a Reply