Despre mine

Despre mine

Numele meu este Paul Vamanu.
Imi plac baloanele si imi plac petrecerile reusite. Si cred ca baloanele sunt distractive la orice petrecere. Ma poti contacta la telefon: 0741.121.303

Read More
Baloane heliu Baloane petrecere

Baloane Mickey Mouse

  • By
  • 8 noiembrie 2019

Organizezi o petrecere si cauti baloane Mickey Mouse sau baloane cu heliu Mickey Mouse? Detalii si idei despre petreceri tematice gasesti in acest articol.

Ce este o petrecere tematica?

O petrecere tematica este atunci cand decoratiunile de la petrecere, fie ca sunt articole de petrecere (farfurii, servetele, fete de masa, coifuri), decoratiuni cu baloane, plusuri sau alte decoruri se incadreaza intr-o tema. Exemplu de teme de petrecere: un personaj de desene animate, o culoare, un anotimp, o destinatie.Dintre temele cel mai des intalnite este si tema Mickey Mouse. Cel mai vestit soricel este ales de parintii copiilor mici, la botez sau pentru petrecerile aniversare de 1, 2 sau 3 ani.

Baloane Mickey Mouse – folie si latex

Pentru ca este o tema foarte des aleasa, cei mai importanti producatori ofera o varietate mare de baloane Mickey Mouse, atat din folie cat si din latex.Cele mai apreciate baloane cu Mickey Mouse sunt foliile mari, de aproximativ 135 cm inaltime. Ele reprezinta binecunoscutul personaj in intregime, din cap pana in picioare.

Aceste baloane se umfla cu heliu, capul si corpul, iar picioarele sunt umflate cu aer. Balonul ramane intr-un echilibru relativ; in momentul in care trece un invitat pe langa el, balonul se misca, parca prinde viata.

Alte baloane cu heliu Mickey Mouse

Cele mai importante modele le poti gasi mai jos.

Baloanele din latex inscriptionate / personalizate cu celebrul personaj de desene animate au de obicei dimensiunea de 24 cm diametru si se pot umfla cu aer sau cu heliu. 

Daca intentionezi sa organizezi o petrecere tematica cu baloane Mickey Mouse sau baloane cu heliu Mickey Mouse, nu ezita sa ma contactezi.

No Comments Found

Leave a Reply